Odkup in prodaja diatoničnih harmonik

Odkup diatoničnih harmonik

V kolikor imate v lasti diatonično harmoniko in bi jo radi prodali, jo z veseljem pregledam in ocenim vrednost, po možnosti pa se lahko dogovorimo tudi za odkup. Harmonika je lahko katerekoli uglasitve, starosti, barve in velikosti.

Prodaja novih diatoničnih harmonik

V zadnjih letih sem testiral veliko harmonik. Kar se tiče kvalitete glede na ceno vsekakor priporočam harmonike Butolen. Gre za zelo kompaktne harmonike, lahke, odzivne ter odlično uglašene. Izbira modelov, barv, velikosti in drugih detajlov je zelo široka in pestra, gospod Butolen pa je zelo prilagodljiv različnim željam kupcev. Poleg tega tudi poučujem z njimi, zato sem pridobil za vse moje učence tudi določen popust pri nakupu nove harmonike, tako da je le ta veliko cenejša in dostopnejša!

->Nove harmonike Butolen

            

Prodaja rabljenih diatoničnih harmonik

Ponujam tudi prodajo rabljenih diatoničnih harmonik, le ta je odvisna od trenutne razpoložljivosti in zaloge le teh. V kolikor se odločate za nakup nove ali rabljene harmonike pa vam lahko priporočim najboljšo rešitev za vas, odvisno od vaših želja in finančnih zmožnosti.